sobota 30. května 2020

Dětský ráj Sokolíček už zase funguje

Atrakce se skluzavkami na venkovním dětském hřišti Sokolíčka.
Kyjov – Slunečné odpoledne, dospělí u stolků při kávě nebo limonádě, děti dovádějící na prolézačkách, skluzavkách, houpačkách, lanovkách a trampolínách, tak to už zase vypadá na dětském venkovním hřišti Sokolíčka v Kyjově. Život se vrací k normálu. 

„Jsem tady se sedmiletým synem, právě je na trampolíně,“ říká maminka z Kyjova s tím, že hoch se na atrakce už těšil. „Chodili jsme sem dříve pravidelně, tak jednou dvakrát měsíčně.“ 
„Stálí zákazníci se vracejí a jsou rádi, že fungujeme,“ konstatuje provozní Marcela Pančochářová. „Od pondělí jsme otevřeli i kryté hřiště v prostorách sokolovny.“ Vynucenou pauzu kvůli pandemii koronaviru využili ke kultivaci a renovaci venkovního areálu pro děti a mohou se pochlubit i novou trampolínou, tzv. bublinou, kolem níž je umělý trávník. Vstup na tuto atrakci je totiž pouze bez bot. Přibylo i několik lehátek na opalování. Podél dětského hřiště je nová keřová výsadba.

„Ke sčítání ztrát jsme se ještě nedostali, ale během dvou měsíců vypršela například expirační doba u řady potravin, hlavně pro děti, například džusíků a podobně. Snažíme se totiž nakupovat kvalitní produkty, a ty mívají krátkou, často jen dvouměsíční dobu použití. K tomu je třeba připočíst náklady na mzdy pracovníků, dvě zaměstnankyně se rozhodly zůstat doma s dětmi a pobírají ošetřovné. Během kritického období nouzového stavu nebyl propuštěn nikdo,“ informuje provozní. 

Novou trampolínu, tzv. bublinu, si děti jistě oblíbí. A možná i rodiče :-)

„Nabízíme hodinový nebo celodenní vstup, lidé si dnes většinou vzhledem k nestálému počasí koupili hodinový vstup, ale tady plyne čas velmi rychle, takže si pak třeba přikupovali další.
O prázdninách budeme mít otevřeno denně, od 9:30 až do 19 hodin,“ slibuje Pančochářová.





Žádné komentáře:

Okomentovat