sobota 11. července 2020

Netypická koupací sezona v Kyjově začala

Kyjov-Bohuslavice – V sobotu 27. června se otevřel přírodní koupací biotop v Bohuslavicích, městské části Kyjova. Kvůli nepříznivému počasí se začátek koupací sezony posunul.
V loňském roce otevřeli v Bohuslavicích skoro o 14 dnů dříve a koupací sezona trvala 70 dní. Osvěžit se do bazénu a užít si příjemný areál s vyhlídkou do širokého okolí přišlo celkem
8 842 lidí.
Přírodní areál biotopu v Bohuslavicích. (Foto: internet)
„Návštěvnost je v letošním roce běžná, nepozorujeme zatím nárůst, ale sezóna teprve začíná,“ řekl Vladimír Šimeček z Technických služeb Kyjov, který má provoz koupaliště na starosti. „Nejvíce lidí přišlo v neděli 28. června, asi 250 návštěvníku.“ Otevřeno je na biotopu denně od 10 do 21 hodin.
V sobotu 27. června se otevřelo také koupaliště v Kyjově. K dispozici je brouzdaliště pro děti, ostatní bazény jsou z důvodu plánované rekonstrukce uzavřeny. Návštěvníci mohou využít travnaté plochy k opalování, občerstvit se nápoji, zahrát si na hřišti volejbal nebo ping pong. „Hlavně maminky s dětmi areál využívají, vstup je volný,“ uvedl Šimeček. Otevřeno je denně od 13 do 20 hodin.




1 komentář:

  1. Manžel koupil dětem tyhle parádní nové plavecké brýle. Děti jsme vzali poprvé do vody když jim byly 1,5 roku. To se tam tak krásně plácaly. Jéžiši to už je doba. Hrozně ten čas s malými dětmi letí. Nedávno jsme jeli z porodnice a v září jsem přitom brala Adámka do první třídy.

    OdpovědětVymazat